Doboj (Cirilik: Добој; e theksuar [dôboj][1]) është një qytet dhe komunë në pjesën veriore të Bosnjës dhe Hercegovinës, pjesë e entitetit Republika Srpska, gjendet pranë lumit Bosna. Doboji, është stacioni më i madh kombëtar hekurudhor e ku gjendet edhe selia e Korporatës Hekurudhore të Bosnjë dhe Hercegovinës. 

44°44′N 18°05′E / 44.733°N 18.083°E / 44.733; 18.083

References

Redakto
  1. ^ Mangold, Max (2005).