Dukuri arsimore gjatë Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri

Dukuri arsimore gjatë Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri libër me autore Fatmira Rama dhe Ilinden Spasse (red.). Botuar në Tiranë nga "Argeta-LMG", në vitin 2005. Faqe 180. ISBN 99943-30-28-4