Dyer, dyer, dyer është një film i realizuar në vitin 2011. Filmi flet për jetët paralele të disa familjeve të cilave u mungon intimiteti.

[1][2][3]

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok
  3. ^ https://www.imdb.com/title/tt2379815/