Dymbëdhjetë (12) Numri që vjen menjëherë pas njëmbëdhjetës dhe që shënon një sasi të barabartë me njëmbëdhjetë edhe një.

BurimiRedakto

  • Fjalor i gjuhës së sotme shqipe.