Të drejtat morale kanë kuptimin e kompetencave ekskluzive personale me të cilat mbrohet pacenueshmëria e veprave të mbrojtura me të drejtat e autorit dhe personaliteti i autorit. [1]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJIN TË DREJTAT E AUTORIT DHE TË DREJTAT E TJERA TË PËRAFËRTA Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine