Elif Ceren Balıkçı (shqip: Elif Xheren Balikçi) lindi në 1999 në Austri. Aktori që vazhdon shkollimin e tij në shkollën e mesme është ndër emrat që u futën në aktrim në moshë të re. Kur ishte 9 vjeçe, ajo kishte përvojën e saj të parë në aktrim me serialin Lost Princess, dhe më pas luajti gjithashtu në seriale televizive si Migration Time, Now Hicran De, Merhamet, Doll, Medallion. Elif Ceren Balıkçı është përfshirë në kastin e serialit Kırgın Çiçek të botuar në ekranet ATV dhe portretizon karakterin e Sedef.