Encamp

Encamp
Harta e Andorrës tregon njësinë Encamp
Popullsia: 11.832
Sipërfaqja: 74 km2
Qendra: Encamp
Kodi postal: AD200
Vendbanime: Encamp, le Tremat, la Mosquera, les Bons, Vila, le Pas de la Case, Grau Roig

Vendbanim dhe njësi adninistrative në qendër të Andorrës me një sipërfaqe prej 74 km2 dhe 11.832 banorë. Enkampi (Encamp) ndodhet në një lartësi mbidetare prej afro 1300m . Në përbërje të qytetit hyjnë fshatrat: Encamp, le Tremat, la Mosquera, les Bons, Vila, le Pas de la Case, Grau Roig.

Lidhje të jashtme Redakto