Enciklopedi kinematografisë shqiptare

Enciklopedi kinematografisë shqiptare Autori: Abaz T. Hoxha. Botuesi: Toena. Faqet e librit 542.

Është një botim luksoz me kopertinë të fortë ku në dallim me botimin e parë është shtuar shumë informacion me filmat e vjetëve të fundit si dhe të disa aktorëve dhe piktorëve që nuk ishin përfshirë në botimin e parë.