Enciklopedia universale e ilustruar është botim i vitit 2011.

Të dhëna Redakto

Kjo Enciklopedi Universale ka gjithsej 35000 zëra me mbi 4000 ilustrime bardh e zi dhe me ngjyra, është përgatitur nga një grup autorësh nën redaktimin e Pasho Bakut dhe është botuar nga Shtëpia Botuese Bacchus në Tiranë.