Episodet e iCarly (sezoni i pare)

artikull-listë e Wikimedias
Episodi# Titulli origjinal Titulli shqip
1 iPilot unëKarli
2 iWant More Viewers Gara për fansat
3 iDream of Dance Ëndrra e kërcimit
4 iLike Jake unëDua Xhekun
5 iWanna Stay With Spencer unëDua të jetoj me Spenserin
6 iNevel Neveli
7 iScream on Halloween Karli feston Hallouinin
8 iSpy a Mean Teacher unëSpiunoj një mësuese
9 iWill Date Freddie Takimi i Fredit
10 iWant a World Record unëDëshiroj një rekord botëror
11 iRue the Day unëShkatërroj ditën
12 iPromise not to tell Premtimi
13 iAm Your Biggest Fan Fansi më i madh
14 iHeart Art Dashuria për artin
15 iHate Sam's Boyfriend I dashuri i Semit
16 iHatch Chicks unëLind zogj
17 iDon't Want to Fight unëNuk dua të luftoj
18 iPromote Techfoots Reklama
19 iGot Detention unëDënohem
20 iStakeout unëMbikqyr
21 iMight Switch Schools unëMund të ndërroj shkollën
22 iFence unëMbaj Larg
23 iCarly Saves TV unëKarli shpëton
24 iWin a Date unëFitoj një Takim
25 iHave a Lovestic Teacher Spenseri dhe mësuesja