Ettore Bugatti

projektues dhe prodhues Italian automobilash

Ettore Arco Isidoro Bugatti ishte një dizajner dhe prodhues francez automobilistik i lindur në Itali. Ai mbahet mend si themelues dhe pronar i kompanisë së prodhimit të automobilave, Automobiles E. Bugatti.

Ettore Bugatti

Vdiq: (21.08.1947). Paris,Francë Education:Akademia e Breares

javascript:;