Europa e bashkuar, Shqipëria e copëtuar

Europa e bashkuar, Shqipëria e copëtuar libër me autor Avdyl Sula dhe Jaho Margjeka (red.). Botuar në iranë nga "Dardania", në vitin 1999. Faqe 148. ISBN 99927-617-5-X