Eve Angel (lindur më 19 maj 1983) është një aktore pornografike hungareze dhe modele. Emra të tjerë që përdor në skenë janë: Eva Shine, Marina Mendoza, Katie, Daphne dhe Severine.

Eve Angel
Eve Angel 1.jpg
Ditëlindja:19 maj 1983
Vendlindja:Budapest, Hungari
Masa:35C-25-36 in
(88-64-94 cm)
Gjatësia:1.66 m (5 ft 5 in)
Gji natryror:Po
Pseudonim(et):Eva Shine, Eve, Eve Angel, Katie, Servine, Severine, Sevrine, Marina Mendoza
Numri i filmave:44 (sipas IAFD)
71 (sipas IMDB)
Faqja zyrtare
Eve Angel at IMDb
Eve Angel at IAFD
Eve Angel në EGAFD
Eve Angel në AFDB
Eve Angel në Eurobabeindex

BiografiaRedakto

E lindur në Budapest, Hungari, Angel është fëmija i mesëm në familjen e saj. Ajo ka një motër më të dhe dhe një vlla më të moshuar me të cilët ajo menaxhon një kompani dizajnuese.

Ajo u bë një modele në moshën 19 vjece. Në fillim filmat e saj kishin edhe skena me përmbajtje heteroseksuale, por tani më ajo punon vetëm me femra.

Në vitin 2009 Angel fitoi cmimin AVN Award për performancë më të mirë nga femrat e huaja.

Eve Angel kishte një mosmarëveshje me kompaninë që udhëhiqte ëeb-faqen e saj. Edhe pse ajo ishte pronarja origjinale, dhe deri tani nuk e ka pasur të mundur që ta marrë domain-in e saj të vjetër. Ajo do të hapë një ëeb-faqe eksklusive të re, Eve Angel Official, e cila është planifikuar që të hapet në pranverë të vitit 2009, dhe do të jetë ëeb-faqja e vetme në internet që do të përmbajë video dhe fotografi të reja me të në to.