Term FC

FC Term Tirana

FC Term Tirana është një ekip futbolli që është i vendosur në Tiranë, Shqipëri. Ata aktualisht luajnë në Kategorinë e Dytë Shqiptare, Grupi B.

FC Term gjithashtu ka skuadra akademi, veçanërisht ekipet U-19 dhe U-17.

Skuadra e Parë Redakto

Termi u themelua në vitin 2010. Që atëherë, ka marrë pjesë në Kategorinë e Tretë të Shqipërisë. Në sezonin e vitit 2018[1], ata përfunduan në vendin e dytë, por për shkak të vështirësive financiare të kampionëve të Rubikut, ata ishin të vetmit që u kualifikuan, duke shënuar sezonin e tyre të parë në Divizionin e Dytë Shqiptar.

Që nga 12 shkurti 2019, ata janë renditur 11 në 14, një rezultat i mirë për ekipin, por pas dışa problemesh ekonomike, FC Term u detyrua te zbrese nje kategori me poshte.

U-19 dhe U-17 Redakto

FC Term U-19 është një nga ekipet më të mira në Shqipëri për ekipet e të rinjve. Ata marrin pjesë në divizionin e parë U-19 të parë (niveli i dytë në sistemin shqiptar të futbollit), ku ata aktualisht renditen të parët . FC Term U-17 aktualisht merr pjesë në divizionin e parë U-17 të Shqipërisë.

References Redakto