Hape menynë kryesore

Fabio De Luigi është aktori italian në vitin 1967. Është aktor komik i shumë filmave dhe telefilmave italian. Ka qënë për shumë vite në ekranin e rait dhe mediasetit. Disa nga programet ku është dalluar më shumë janë: mai dire grande fratello, le iene, striscia la notizia etj. Ka prezantuar festival bar në v. 2005 dhe është shumë i njohur për telefilmin “Love bugs” përkrah Michelle Hunziker dhe Elisabetta Canalis.