Fadil Nasufi

politikan nga Shqipëria

Fadil Nasufi është një nga 140 deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017.[1] Ai i përket Partisë Socialiste, e cila ka fituar dhe mazhorancën në këto zgjedhje. Kryetar i Bashkisë së Beratit nga viti 2003 dhe në vazhdim.

Referime dhe shënimeRedakto