Fajtori është një film i animuar i realizuar në vitin 2009 me regji nga Elton Vogli.

[1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia: Elton Vogli
  • Skenari: Elton Vogli
  • Piktor: Elton Vogli
  • Muzika: Elton Vogli
  • Producent: Artan Maku
  • Prodhuar nga: Maku Production-Al
  • Financuar nga: Qendra Kombëtare e Kinematografisë/ANCC

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok