Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë i Universitetit të Prishtinës

Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë i Universitetit të Prishtinës ka këto departamente:

  1. Agroekonomi
  2. Bioteknologji në Zootekni
  3. Prodhimtari Bimore
  4. Mbrojte e Bimëve
  5. Pemëtari - Vreshtari
  6. Veterinari

Shih edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto