Fakulteti i Gjeoshkencave dhe Teknologjisë i Universitetit të Prishtinës

Fakulteti i Gjeoshkencave dhe Teknologjisë i Universitetit të Prishtinës ka këto departamente:

  1. Xehetarisë
  2. Gjeologjisë
  3. Materiale dhe Metalurgji
  4. Teknologjisë

Shih edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto