Federata e Çiklizmit e Kosovës (anglisht: Cycling Federation of Kosova) është i vetmi organ i cili kontrollon dhe udhëheqë me të gjitha ngjarjet sportive të cilat kanë për qëllim zhvillimin e çiklizmit në Kosovë. [1] [2]

Shih edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto

Referime

Redakto

Atletik Basketboll Boks Hendboll Futboll Karate Pingpong Shah
Volejboll Mundje Peshëngritje Alpinizëm Çiklizem Not Xhudo