Federata e Peshëngritjes e Kosovës

Federata e Peshëngritjes e Kosovës, ose shkrurt FPK-ja, është shoqëri e peshëngritësve dhe klubeve të tyre në Kosovë.

Federata e Peshëngritësve rrjedhë nga Federata e Mundjalistëve të Kosovës.

Lidhje të jashtmeRedaktoAtletik Basketboll Boks Hendboll Futboll Karate Pingpong Shah
Volejboll Mundje Peshëngritje Alpinizëm Çiklizem Not Xhudo