Federata e Pingpongut e Kosovës, ose shkrurt FPPK-ja, është shoqëri e pingpongistëve dhe klubeve të tyre në Kosovë.

Federata kryesohet nga kryesia me në krye Rifat Rifatin (2011) dhe ka 13 klube pingpongistësh anë e mbanë Kosovës. Numri i pingpongistëve të regjistruar pranë kësaj Federate sillet rreth 251 meshkuj dhe 166 femra, që gjithësej në vitin 2011 ishin 417 veta..

Lidhje të jashtme

RedaktoAtletik Basketboll Boks Hendboll Futboll Karate Pingpong Shah
Volejboll Mundje Peshëngritje Alpinizëm Çiklizem Not Xhudo