Feride Papleka shkrimtare shqiptare, ka lindur në qytetin e Ballshit. Ajo është autore e shumë librave me poezi, tregime, përkthime, novela dhe roman.

Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.