Festivali i 51-të i Këngës në RTSH

Festivali i 51-të i Këngës në RTSH u zhvillua në datat 20, 21 dhe 22 dhjetor të vitit 2012 në Pallatin e KongreseveTiranë.

Referime Redakto

Shih edhe Redakto