Festivali i 54-të i Këngës në RTSH

Festivali i 54 i Këngës në RTSH u zhvillua në datat 25, 26 dhe 27 dhjetor 2015 në Pallatin e KongreseveTiranë. Fituese e këtij festivali, sipas vlerësimit të jurisë u kurorëzua kënga me titull "Përrallë" me këngëtare Eneida Tarifa.

Referime Redakto