Fiala e tim zoti (revistë)

Fiala e tim zoti ishte revistë arbëreshe numri i parë i së cilës doli më 25 shkurt të vitit 1912Horën e Arbëreshëvet, nën kujdesin e Pal Skiroit dhe qarkulloi deri në vitin 1915.

Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.