Fjalor Bullgarisht - Shqip (Enkele Hajnaj)

Fjalor Bullgarisht - Shqip me Autor Enkele Hajnaj. Shtëpia Botuese: "Toena". Viti i botimit 2010. Faqe: 1032. ISBN 978-99943-1-635-9

Fjalor Bullgarisht - Shqip.JPG

Ky fjalor është një qëllim i mirë për të ndihmuar komunikimin mes njerëzve e kulturave të ndryshme. Ai u drejtohet të gjithë atyre që interesohen për gjuhën bullgare e atë shqipe, qofshin këta njerëz të thjeshtë, studentë, përkthyes apo studiues të fushave të ndryshme. Këtë qëllim e bëjnë të mundur përmasat e gjera të këtij fjalori, i cili përmban më shumë se 80.000 fjalë e shprehje frazeologjike, përfshirë dhe shembuj, të cilët, kur është e nevojshme, orientojnë e sqarojnë përdorimet e ndryshme të së njëjtës fjalë.