Fjalor anglisht-shqip (1966) Shtypur ne shtypshkronjen 'Mihal Duri'

VecantiRedakto

Ne kete fjalor shqiptimet jane te dhene me shkronjat shqip dhe si do te lexoheshin nga nje shqiptar

Te dhenaRedakto

Formati 14 me 20 cm dhe 340 faqe Cmimi i kohes 10 leke