Fjalori leksiko-frazeologjik i Devollit

Fjalori leksiko-frazeologjik i Devollit libër me autor Ali Jashari dhe Gjovalin Shkurtaj (rec.), Olger Brame (red.). Botuar në Korcë nga "Promo Print", në vitin 2016. Faqe 620.