Flaka më herët Flaka e vëllazërimit ishte gazetë e vetme shqiptare në Maqedoni e cila në fillimet e para dilte tre herë në javë. Numri i parë doli më 4 pril 1945 në Shkup. Më vonë ajo u bë e përditshme dhe pastaj u shua. Si themelues i gazetës merret Nexhat Agolli[1]

RubrikatRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

http://icon.crl.edu/detail.php?language=Albanian&country=&title=&oclcno=&begindate=&institution=&sort=&sortOrder=ASC&item=-1&recIndex=7&recCount=19[lidhje e thyer]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ Nebi Dervishi në 95 Vjetori i lindjes dhe 60 vjetori i vrasjes makabre të Dr. Nexhat Agollit Archived 31 December 2010[Date mismatch] at the Wayback Machine. pranë amzës shqipmedia.com

  Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.