Flamuri i San Marinos

(Përcjellë nga Flamuri - San Marino)
Flamuri i San Marinos

Flamuri i San Marinos formohet nga dy vija horizontlae të barabarta me ngjyrë të bardhë (lartë) dhe të kaltër të çelët, kurse nëmes ka stemën kombëtare

Shih dhe këtëRedakto