Flamuri i Antileve Holandeze

Flamuri i Antileve Holandeze është i bardhë, me një vijë të kaltër horizontale në mes, dhe një vijë të kuqe vertikale, gjithashtu në mes. Pesë yje të bardha janë të renditura në formë të pentagonit në qendër të vijës së kaltër.

Flamuri i Antileve Holandeze

Pesë ujet simbolizojnë ishujt Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, dhe Sint Maarten.

Shih dhe këtëRedakto