Flamuri kombëtar i Belices u adoptuan më 21 shtator, 1981, pas pavarsisë nga Britania e Madhe. Flamuri është verzion i modifikuar i flamurit më të hershëm të Hondurasit Britanik (emri i Belices gjatë periudhës koloniale). Ky flamur u themelua më 1950, në fillim të lëvizjes për pavarsi të Hondurasit Britanik.

Flamuri i Belizës

Shih dhe këtëRedakto