Flamuri i Bolivisë u adoptua nga Bolivia1851. Flamuri shtetëror dhe shenja (flamuri i luftës) është një trikolor horizontal i kuq, verdhë dhe i gjelbër, me Stemën e Bolivisë në mes. Flamuri civil i Bolivisë nuk ka stemën.

Flamuri i Bolivisë

Shih dhe këtëRedakto