Flamuri i Gjibraltarit është Stema e Gjibraltarit e zgjatur, e cila iu dha Gjibraltarit nga Mbretëresha Isabella of Castile më 10 korrik 1502.

Flamuri i Gjibraltarit
Flamuri i Gjibraltarit

Shih dhe këtëRedakto