Hape menynë kryesore
Flamuri Grek

Flamuri i Greqisë (greqisht: Σημαία της Ελλάδος, shpqsh i njohur si Γαλανόλευκη ose Κυανόλευκη, i "kaltër-badhi") përbëhet nga nëntë vija horizontale të barabarta me ngjyrë të kaltër dhe të bardhë. Në pjesën e epërme të anës së majtë ndodhet një katroro i cili mban një kryq të bardhë.

Shih dhe këtëRedakto