Flamuri i Haitit u adoptua më 25 shkurt, 1986. Flamuri ndahet përgjysëm nga dy drejtkëndësha të kthyer horizontalisht. Gjysma e sipërme është e kaltër kurse e poshtmja e kuqe. Qysh më 1843, flamuri për përdorim zyrtar dhe shtetëror ka stemën e Haitit në një katror të bardhë në mes të flamurit.

Flamuri i Haitit

Shih dhe këtëRedakto