Flamuri i Ishullit të Manit

flamur

Flamuri i Ishullit të Njeriut është një triskeleton, emblema e "Tri Këmbëve të Njeriut", në mes të një flamuri të kuq. Tri këmbët bashkohen tek vithet dhe lakohet tek gjunjët Në mënyrë që gishtat e këmbëve të drejtohen në drejtim të orës në të dy anët e flamurit, përdoret një emblemë e dy-anshme.

Flamuri i Ishullit të Njeriut
Flamuri Civil

Shih dhe këtëRedakto