Flamuri i Kolumbisë u adoptua më 26 nëntor, 1861. Ai është një terngjyrësh horizontal i verdhë, i kaltër dhe i kuq. Vija e verdhë zë gjysmën e sipërme të flamurit kurse e kaltra dhe e kuqja e zënë gjysmën e poshtme.

Flamuri i Kolumbisë

Shih dhe këtëRedakto