Flamuri kombëtar i Moldavisë është një trengjyrësh vertikal me ngjyrë të kaltër, të verdhë, dhe të kuqe, dhe me stemën në mes. Proporcionet e flamurit janë 1:2 [1].

Flamuri i Moldavisë

Shih dhe këtë Redakto

Burime Redakto