Flamuri i Panamasë u krijua nga Maria Ossa de Amador. Dita e këtij flamuri është 4 nëntori, e cila festohet çdo vit në Panama dhe është një ditë pas pavarsisë së Panamasë nga Kolumbia.

Flamuri i Panamasë

Shih dhe këtëRedakto