Flamuri i Portorikos përbëhet nga pesë vija të barabarta horizontale me ngjyrë të kuqe (sipër) dhe të bardhë; një trekëndësh i kaltër barabrinjës i kthyer horizontalisht përmban një yll të bardhë.

Flamuri i Portorikos

Shih dhe këtëRedakto