Hape menynë kryesore
Flamuri kombëtar i Serbisë
Flamuri shtetëror i Serbisë

Flamuri i Serbisë është një trengjyrësh me Ngjyrat Pan-Sllavike, me tri vija të barabarta horizontale, e kuqe, e kaltë dhe e bardhë, dhe Stema e Serbisë është e kthyer vertikalisht ndodhet në të majtë të qendrës[1].

Shih dhe këtëRedakto

BurimeRedakto