Flamuri i Shën Lucisë u adoptua më 1 mars, 1967. Dizajni fillestar u modifikua më vonë. Flamuri i tanishëm është i kaltër, me një trekëndësh barabrinjës të arit poshtë një koke shigjete të zezë.

Flamuri i Shën Lucisë

Shih dhe këtë Redakto