Florenc Bufasi është mbrojtës i KF Partizani, skuadër tek e cila luan që nga sezoni 2006-2007. Ai ka luajtur edhe për Partizani U19 dhe është nje lojtar i dalë nga Akademia Partizani.

Florenc Bufasi
Karriera ndërkombëtare
Shqipëria? (?)
‡ Ndeshjet dhe golat me ekipin kombëtar të redaktuar më 2005