Folia filmike është transparente dhe fleksibile nga materiali plastik, e cila shërben si bartëse e shtresës fotografike. Për nevojat e reprodukimit të fotografisë sot folitë filmike prodhohen nga polistireni, poliesteri, polikarboni dhe nga materiale tjera plastike të cilat kanë tejdukshmëri të lartë dhe stabilitet dimenzional.

Filmi bardh e zi Arista i pa zhvilluar ISO 125/22°


Lidhje të jashtme Redakto

  Commons: Photographic films – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale