Fondacioni Arsimor Gulistan

Fondacioni Arsimor Gulistan është kompani arsimore, që operon Kolegjet Turke në Shqipëri që nga viti 1993 .Një kompani simotër, me te njëjtën strukture, financim, dhe mision, është Kompania arsimore Turgut Ozal, e cila operon "Kolegje Turke" te ngjashme, si dhe Universitetin Epoka.

Fondacioni Arsimor Gulistan ka synim te ofroje arsim te përgjithshëm, veçanërisht në shkencat ekzakte. Kolegjet e operuar nga Fondacioni Arsimor Gulistan janë :

  • Kolegji "Mehmet Akif" (vajza) shkurt 1993 Tirane
  • Kolegji "Mehmet Akif" (djem) shkurt 1993 Tirane
  • Shkolla e Mesme "Hasan Riza Pasha" shtator 2000 Shkodër
  • Shkolla 9-vjeç.are "Hasan Riza Pasha" shtator 2001 Shkodër
  • Institucioni Parashkollor "Mehmet Akif" shtator 2006 Tirane
  • Qendër Kursesh “Meridian” 2006 Tiranë

Lidhje te jashtmeRedakto

ReferimeRedakto