Fshehtësi profesionale është ruajtje e të dhënave për gjendjen shëndetësore të qytetarit, nga personat e paautorizuar [1].

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJIN PËR TË DREJTAT DHE PËRGJEGJËSITË E QYTETARËVE NË KUJDESIN SHËNDETËSOR Në amëzën assembly-kosova.org Archived 27 September 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine.