“Fterra jonë” është gazetë periodike, kulturore e historike e komunitetit te fshatit Fterre.

Të përgjithshme Redakto

Gazeta ka pasqyruar me korrektësi historinë, arsimin, kulturën, traditën, jetën e fteriotëvë, aktivitetet e ndryshme, një numër të madhe fotografish të vjetra e të reja dhe ka botuar pjesë nga veprat e fteriotëve dhe te Fterrës.

Botuesit e gazetës “Fterra jonë” nga numri i parë deri ne Nr. 56 janë Muzafer Korkuti, Agron Xhama dhe Guro Zeneli. Nga Nr. 57 dhe në vazhdim botues janë Muzafer Korkuti dhe Agron Xhama dhe Feksor shkurti.

Historiku Redakto

Numri i parë i gazetës doli më 25 prill 1997 me 8 faqe. Nga numri 3 fillon të ketë edhe fotografi. Qe nga viti 2010 gazeta ka filluar te jete e dergueshme edhe ne forme digitale.

Rubrikat Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

Numra të gazetës Redakto