Fterra portë e Kurveleshit (këngë)

këngë

Kengë e kenduar nga grupi polifonik i fshatit Fterra ne Festivalin Folklorik të Gjirokastrës 1971.

TekstiRedakto

  • Fterra port' e Kurveleshit
  • vend betejash, sheshe lufte
  • gjithnjë burrat lidhnin besën
  • dhe të ligung ndiqin tutje

Kenduar ngaRedakto

Shih edheRedakto

Fterra

Lidhje të jashtmeRedakto

http://www.youtube.com/watch?v=_C337xYFkXQ